View More

Θάλαμος Επικοινωνίας με τον Επίτροπο: Αυτό με τον Γκάγκο Καραπετιάν

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με μια γνωστή μορφή όσων ξημεροβραδιάζονται στο Καψιμί.

Επίτροπος
Επίτροπος

Φτάσαμε, αισίως, στο τέλος της πρώτης φουρνιάς καλλιτεχνών που ξεροψήθηκαν στο Θάλαμο Επικοινωνίας (αυτό ακούστηκε αρκετά, έως πολύ αντισημιτικό και εάν δεν ήταν λεκτικό παιχνίδισμα, ίσως και να το διέγραφα, αλλά θα το αφήσω) παρέα με τον Επίτροπο. Σήμερα, την πόρτα θα κλείσει ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα του ΚΨΜ, της ομάδας που δεν θες να είσαι μέλος για να διατηρήσεις ακμαία την αγάπη σου για την κακή μουσική που ακούς. Ο τραγουδιστής των White Tower, Γκάγκο Καραπετιάν, ίσως για πρώτη φορά γράφει ελληνικά σε ψηφιακό μέσο και είναι μεγάλη μας χαρά, να μας μιλά με ενθουσιασμό για το ντεμπούτο EP που έσκασε μύτη πρόσφατα με τίτλο Terminator. Καλή σας απόλαυση.

Καλησπέρα Γκαγκο, καλωσήρθες στον Θάλαμο Επικοινωνίας. Ας ξεκινήσουμε αμέσως. Καταρχάς. σίγουρα θα σε ρωτάνε συχνά για το όνομα σου. Είναι τόσο κλγδα, που ειλικρινά πρέπει να ανταποκρίνεσαι σε κάθε γμμν που γνωρίζεις, για την προέλευση του «Γκαγκο», αν έχει σχέση με σεξουαλικά βοηθήματα, αν σκέφτεσαι να το κάνεις Gago (The Choker) Karapetian και τέτοιες φαιδρότητες που εμείς ούτε καν σκεφτόμαστε να σε ρωτήσουμε. Αλήθεια σου αρέσουν οι System of a Down; Τι ερώτηση είναι αυτή; Χαχαχα...Λοιπόν, δεν μου πολυαρέσουν οι System of Down επειδή παίζουν κάτι που δεν είναι στα ακούσματα μου και το όνομα Gago είναι, όπως σωστά κατάλαβες αρμένικο. Είμαι μισός Αρμένιος από την μεριά του πατέρα μου και δεν έχει καθόλου να κάνει με σεξουαλικά περιεχόμενα (δυστυχώς). Εχω και το ελληνικό μου όνομα όμως, το οποίο είναι Ορφέας.

Ορφέας! Αχ τι γλυκό...Ακούγοντας, βέβαια, το EP Terminator για Ορφέας δεν ακούγεσαι. Για Γκάγκο μου κάνεις, άνετα. Μάλιστα, ακούγοντας την χροιά σου, μου ήρθε στο μυαλό o Udo αλλά στο σώμα του Baby Yoda. Είμαι νέρντουλας, μην δίνεις σημασία. Διάβασα σχόλια και τις πρώτες αντιδράσεις. Τρως λίγο bullying, αλλά νομίζω ότι επιτυγχάνεις αυτό που υποτίθεται ότι εκφράζει το μέταλ. Την αυθεντικότητα και την διαφορετικότητα. Από το να ακούγεσαι ίδιος με τον Udo, δεν είναι καλύτερα να είσαι μια πιο πρίμα χροιά του, ρε μλκ; Χαχαχα, ακριβώς αυτό. Θεωρώ ότι υπάρχει περισσότερος κόσμος που λάτρεψε τα φωνητικά αυτά, όμως, έτσι κι ’αλλιώς ξέραμε ότι είναι hate or love και όχι κάτι ενδιάμεσο-αδιάφορο. Πετύχαμε ακριβώς αυτό που θέλαμε, δηλαδή να ακουγόμαστε ξεχωριστοί. Το είχαμε δοκιμάσει και με καθαρά φωνητικά, αλλά δεν είχε αυτό το πάθος που έχει με αυτήν την εκτέλεση. Μου βγαίνει και πιο εύκολα αυτό το γρέζι και όλοι είμαστε win win, θα έλεγα. Διαφωνώ με όσους λένε ότι είναι ακριβώς κόπια U.D.O. Είναι μια μίξη Accept, Overkill και Exciter. Και οι τρεις είναι μπάντες πού όλοι μας λατρεύουμε σαν παρέα και τις έχουμε σαν είδωλα.

Κεφάλαιο social media: Αρκετός κόσμος σε έμαθε μέσα από το ΚΨΜ και αρχικά, όλοι στάθηκαν στην εξωτερική εμφάνιση, στα ρούχα. Κάποιοι γούσταραν και κάποιοι τρόλαραν, όπως γίνεται πάντα. Το Facebook για σένα είναι εργαλείο διαχείρισης της εικόνας σου ή απλά μια ακόμα πλατφόρμα επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο; Γενικά, τα social media για μένα είναι μια απλή πλατφόρμα επικοινωνίας. Η εμφάνιση και τα ρούχα είναι κομμάτι του εαυτού μου, που έχω και έξω και μέσα στο internet. Το χιούμορ και η διασκέδαση είναι τα κυριότερα πράγματα που αναζητώ στον ψηφιακό κόσμο.

MOVIEWORLD

Ανδρέας Κύρκος

Ο Ανδρέας Κύρκος γράφει για τη σειρά του HBO που προσπαθεί να πει μια απογυμνωμένη μα και εξαιρετικά μεγεθυμένη αλληγορική ιστορία που παίζει με τους ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, ασχολείται ενδελεχώς με το ...

Η χρήση και η σημασία του όρου από τη δεκαετία του ‘30 ως τα τέλη των 70s.

HOT STORIES

Μιας και το καπέλο που φορούσε ο αρχηγός των Radiohead στο βίντεο του κομματιού βγαίνει σε δημοπρασία και μάλιστα, για καλό σκοπό.

Top