View More

Θάλαμος Επικοινωνίας με τον Επίτροπο: Αυτό με τους Sacred Outcry

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, πιάνει κουβεντούλα με τον Γιώργο Απαλοδήμα και μπασίστα των Sacred Outcry.

Επίτροπος
Επίτροπος

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν μια εξαιρετική εβδομάδα για όλους εμάς. Οι επόμενες εβδομάδες, όμως, προβλέπουμε ότι θα είναι κομματάκι πιο δύσκολες και εμείς εδώ στο Παρατηρητήριο της Δευτέρας αλλά και γενικά το Avopolis, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τρελές φασούλες. Ο Θάλαμος Επικοινωνίας φιλοξενεί τον Γιώργο Απαλοδήμα, το μπάσο των φοβερών και τρομερών Sacred Outcry που κυκλοφορούν τον δίσκο τους καμιά 17αριά χρόνια μετά την ολοκλήρωση του. Καλά διαβάζεις, κλγδ. Ολογράφως, δεκαεπτά χρόνια. Και αν είναι ρε 'σεις, το heavy metal όσο το αφήνεις ακυκλοφόρητο, να ωριμάζει σαν το καλό ουίσκι, τότε αφήστε τα τραγούδια στα συρτάρια και βλέπουμε.

Το Damned For All Time νομίζω έχει κατουρήσει στα ίσια και το Chinese Democracy αλλά και το Fear Inoculum στα χρόνια αναμονής για την κυκλοφορία του και αυτό σας ανεβάζει τρομερά στα μάτια μου. Μπάντες που βασανίζουν το κοινό τους, εγώ τις σέβομαι. Ρε μπαγάσες, πως τους πετσοκόψατε έτσι τους χατζημεταλάδες; Να ξεκινήσω λέγοντας πως από την ερώτηση, έκανα highlight το Fear Inoculum, right click, search google για να καταλάβω για τι μιλάμε.

Συνέντευξη που ξεκινά με beef χατζημεταλλάδων με Tool, μόνο καλά μπορεί να πάει. Προχωράμε. Όταν ολοκληρώσαμε το άλμπουμ το 2003, όλοι μας ρώτησαν από ποια εταιρεία θα κυκλοφορήσει, κανείς όμως δεν μας ρώτησε πότε. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την αγάπη του έλληνα οπαδού για τραγικές ιστορίες και την τελική δικαίωση απέναντι σε όλους και όλα, αποφασίσαμε μυστικά να ακολουθήσουμε την πορεία των αγαπημένων μας Warlord και να αφήσουμε τον μύθο μας να μεγαλώσει με το πέρασμα των χρόνων και την απόλυτη σιωπή. Ίσως το παρακάναμε τελικά, γιατί δεν μας ήξερε κανείς, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Έχω ακούσει παρόμοια ιστορία. Το ίδιο είχε πάθει και μια θεία μου από το χωριό που δεν παντρεύτηκε τον γιο του φούρναρη και τελικά έμεινε στο ράφι. Συμβαίνουν αυτά. Και φέτος είπατε, ποια καλύτερη περίσταση από μια πανδημία; Ας κυκλοφορήσουμε μετά από 20 χρόνια τον δίσκο μας. Εξαιρετικό timing, εάν θες την δική μου γνώμη. Ε, εφόσον βλέπαμε τον κόσμο να τελειώνει σιγά σιγά, είπαμε να το κάνουμε τώρα που προλαβαίνουμε.

MOVIEWORLD

Ανδρέας Κύρκος

Ο Ανδρέας Κύρκος γράφει για τη σειρά του HBO που προσπαθεί να πει μια απογυμνωμένη μα και εξαιρετικά μεγεθυμένη αλληγορική ιστορία που παίζει με τους ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, ασχολείται ενδελεχώς με το ...

Η χρήση και η σημασία του όρου από τη δεκαετία του ‘30 ως τα τέλη των 70s.

HOT STORIES

Μιας και το καπέλο που φορούσε ο αρχηγός των Radiohead στο βίντεο του κομματιού βγαίνει σε δημοπρασία και μάλιστα, για καλό σκοπό.

Top