Ο Υπερήρωας των Kenny Freq

Δείτε το καινούριο τους βιντεοκλίπ

news.team
news.team
Πάντα με πυρήνα τους τον Ted Σουρβίνο και τον Theo Πάπ, οι Kenny Freq δραστηριοποιούνται στην εναλλακτική εγχώρια σκηνή από το 2014. Πριν λίγες μέρες επέστρεψαν μάλιστα με το νέο τους άλμπουμ OST: 17-18 THE HALL.

Τώρα, στα πλαίσια του σχετικού promo, το γκρουπ δίνει στη δημοσιότητα ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "The Superhero": το σκηνοθέτησε ο Erin Μπουσσούνης και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Superhero" απηχεί τη διάθεση των Kenny Freq γι 1970s pop μεγαλείο, χωρίς όμως «να ξεχνάμε την indie απλότητα των 1990s», όπως σημειώνουν. Την ενορχήστρωση του κομματιού υπογράφει ο κιμπορντίστας του γκρουπ Κωνσταντίνος Συνοδινός, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο Νίκος "Ottomo" Αγγλούπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top