Οι Magic De Spell τραγουδούν Σταμάτη Μεσημέρη, με τον Γιάννη Γιοκαρίνη και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "Παγκόσμιος Ο Τρίτος (Εδώ)"

news.team
news.team
Ιδιαίτερη φιγούρα για τα εγχώρια rock πράγματα, ο Σταμάτης Μεσημέρης σπούδασε πολιτικές επιστήμες και ψυχολογία, όμως ήταν η μουσική που τον «έκαιγε». Εμφανίστηκε στα πράγματα το 1987 με το συγκρότημα Ρωγμές, αλλά την ευρύτερη αναγνώριση την κέρδισε το 1989, όταν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου διασκεύασε με μεγάλη επιτυχία το δικό του τραγούδι "Ελλάς".

Ο Μεσημέρης πέθανε στα 61 του χρόνια το 2009, χάνοντας τη μάχη ενάντια στον καρκίνο. Πριν τον θάνατό του, όμως, άφησε ένα αρχείο στίχων στον καλό του φίλο Γιάννη Γιοκαρίνη, ζητώντας του να τους μελοποιήσει.

Εκείνη η παλιά υπόσχεση υλοποιήθηκε λοιπόν πρόσφατα στο άλμπουμ Μεσημέρι Στον Παράδεισο. Και τώρα, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνεται στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Παγκόσμιος Ο Τρίτος (Εδώ)", το οποίο λένε οι Magic De Spell παρέα με τον Γιοκαρίνη και τον Παπακωνσταντίνου: το κλιπ σκηνοθέτησε ο Ηλίας Μωραΐτης και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Ελπίζουμε αυτό το τραγούδι να αποτελέσει ένα μικρό λιθαράκι αφύπνισης», σημειώνουν οι Magic De Spell. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε και την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησαν πρόσφατα στην Πέννυ Γέρου για τις σελίδες μας, στην οποία αναφέρονται και στον δίσκο με τα τραγούδια του Μεσημέρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Top