Οι Northwind επιστρέφουν, 33 ολόκληρα χρόνια μετά το Mythology

Ακούστε το νέο τραγούδι "King Alexander The Third"

news.team
news.team
Παρά τη σποραδικότατη παρουσία τους στη δισκογραφία και τις διάφορες ανακατατάξεις στη σύνθεσή τους, οι Northwind δεν διαλύθηκαν ποτέ από το 1981, όταν και συγκροτήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, ενώ θεωρούνται ανάμεσα στους πρωτοπόρους της heavy metal αισθητικής για τα μουσικά δεδομένα της χώρας μας -χάρη κυρίως στο πολυσυζητημένο 2ο τους άλμπουμ Mythology (1987).

Τώρα, 33 χρόνια μετά, το ιστορικό γκρουπ είναι έτοιμο να δώσει και πάλι το δισκογραφικό παρών. Και έτσι, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνει στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "King Alexander The Third": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "King Alexander The Third" προλογίζει το νέο άλμπουμ History, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου από τη No Remorse Records.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Top