Τα "Four Colours" του Sonny Touch

Ακούστε το νέο single του μουσικού. 

news.team
news.team

Το “Four Colours” είναι το νέο single του Sonny Touch το οποίο κυκλοφόρησε ανεξάρτητα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τις 3 Ιουλίου.

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε κατά την περίοδο του “Leave Space for the Little Animals” αλλά ολοκληρώθηκε μόλις πρόσφατα. Το ύφος και η ενορχήστρωση του κομματιού διαφέρουν απ’ τον προηγούμενο δίσκο και αυτός είναι ένας λόγος που δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτόν.

Οι μίξεις έγιναν από τον Sonny Touch και τον Χρύσανθο Χριστοδούλου και το mastering  από τον Χρύσανθο Χριστοδούλου. Το εξώφυλλο είναι του Sonny Touch ο οποία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Sohei Yasui για τη βοήθεια του στον προγραμματισμό.

Ακούτε το "Four Colours" παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top