Επειδή δεν «θα ζούσαμε για πάντα», ζήσαμε αρκετά για να ακούσουμε τη συνεργασία Κατερίνας Στανίση-Λένας Πλάτωνος

Ακούστε το κομμάτι «Ανθρωποφάγοι» σε στίχους Μυρτώς Κοντοβά και μια από τις πιο απρόσμενες συνεργασίες που μπορούσαμε να ακούσουμε.

news.team
news.team

Φωτογραφία: Το Κουτί της Πανδώρας

Μια απρόσμενη συνεργασία έφτασε χθες στα διαδικτυακά ηχεία μας και αυτή δεν ήταν άλλη από το κομμάτι «Ανθρωποφάγοι», σε μουσική της Λένας Πλάτωνος, στίχους της Μυρτώς Κοντοβά και ερμηνεία της Κατερίνας Στανίση. 

Βέβαια αυτή η συνεργασία δεν θα έπρεπε να μας κάνει τελικά τόση εντύπωση, μιας και όπως έχουμε διαβάσει σε ρεπορτάζ στο Κουτί Της Πανδώρας, η Λένα Πλάτωνος ήθελε να γράψει τραγούδι για τη φωνή της Στανίση ήδη από το 1986 και οι δύο είχαν ήδη κάνει μια πρώτη επαφή από το 2017, οπότε και είχε συζητηθεί να συνεργαστούν στο πλαίσιο θεατρικής παράστασης, κάτι που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Η συνεργασία τους ήρθε όμως το 2020 και μπορείτε να την ακούσετε παρακάτω:

 

 

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Ελίνα Δημητριάδη, Δημήτρης Λιλής και Παναγιώτης Μένεγος αποχαιρετούν το γαλλικό δίδυμο που χόρεψε τον πλανήτη "harder, better, faster, stronger" για ...

Top