Οι νέες ηχογραφήσεις του Beck με Thurston Moore και Tortoise.

news.team
news.team

To Record Club 4 είναι μια ανεπίσημη μάζωξη διαφόρων καλλιτεχνών, με επικεφαλής τον Beck, με σκοπό την ηχογράφηση ενός album -που έχουν προεπιλέξει οι μουσικοί- μέσα σε μια ημέρα, χωρίς να έχουν προηγηθεί πρόβες.

Το πιο πρόσφατο session που ανακοίνωσε ο Βeck είναι με τους Thurston Moore (Sonic Youth) και Douglas McCombs (Tortoise),  χωρίς ωστόσο να αναφέρει τον δίσκο που θα διασκευάσουν.

Μέσα από το site http://www.beck.com/recordclub/ μπορείτε να ακούεστε αποσπάσματα από τις προηγούμενες ηχογραφήσεις του Beck με τους Liars, MGMT, Devendra Banhart,  Wolfmother και  Little Joy.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Carnage που μας υποσχέθηκε πριν λίγο καιρό ο Cave, είναι τώρα εδώ.

Ακούστε το mix της Ισλανδής για το Sonos Radio με τραγούδια «που έσωσαν τη ζωή της».

Ένα βγαλμένο από τα 70s poster-teaser μοιάζει να επιβεβαιώνει τις λεπτομέρειες για τον νέο δίσκο της St. ...

FEATURED TODAY

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Top