Στην Δανία η καινούργια Graceland του Elvis Presley.

news.team
news.team

Η γνωστή Graceland του Elvis στο Memphis των Η.Π.Α. γίνεται διπλή. Ένα πιστό αντίγραφο του σπιτιού του Elvis έχει ήδη αρχίσει να κατασκευάζεται στην Δανία.

Ο Henrik Knudsen (διευθυντής ενός μικρού μουσείου για τον Elvis στην πόλη Randers) αναφέρει ότι η Graceland της Δανίας θα ανοίξει τις πόρτες της για το κοινό τον Απρίλιο του 2011, αν όλα πάνε καλά.

O Knudsen έχει καταφέρει να εξασφαλίσει 2.9.εκατομμύρια λίρες από δάνεια και επενδύσεις, για την κατασκευή της Graceland, όπου θα στεγαστούν πάνω από 6.000 αυθεντικά αντικείμενα του Elvis (κιθάρες, γράμματα, συμβόλαια, ρουχισμό κ.α.). Ο χώρος θα περιλαμβάνει επίσης ένα κατάστημα, ένα εστιατόριο και έναν κινηματογράφο στον οποίο θα προβάλλονται ταινίες του Elvis.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Carnage που μας υποσχέθηκε πριν λίγο καιρό ο Cave, είναι τώρα εδώ.

Ακούστε το mix της Ισλανδής για το Sonos Radio με τραγούδια «που έσωσαν τη ζωή της».

Ένα βγαλμένο από τα 70s poster-teaser μοιάζει να επιβεβαιώνει τις λεπτομέρειες για τον νέο δίσκο της St. ...

FEATURED TODAY

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Top