Σχεδόν έτοιμο το καινούργιο album των Radiohead.

news.team
news.team

«Η ολοκλήρωση του album, είναι ζήτημα μερικών εβδομάδων» λέει η μπάντα για την καινούργια της δισκογραφική δουλειά – που έρχεται τρία χρόνια μετά από την κυκλοφορία του ‘In Rainbows’.

 Περίπου έναν χρόνο δούλευαν οι Radiohead το υλικό για το επερχόμενο όγδοο album τους – το οποίο θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς – όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο BBC 6Music o κιθαρίστας Ed O’ Brien. «Ο καινούργιος δίσκος είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τον προηγούμενο. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο συναίσθημα να παίζουμε όλοι μαζί ξέροντας ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο», λέει ο Brien ο οποίος δεν έδωσε κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου album αλλά τόνισε ότι : «Θα ήταν ιδανικό αν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε φέτος τον δίσκο και κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαστε ήδη στα τελειώματα του δίσκου και πιστεύω ότι είναι ζήτημα μερικών εβδομάδων η ολοκλήρωσή του».

Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι την παραγωγή του album έχει αναλάβει ο Nigel Godrich.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Carnage που μας υποσχέθηκε πριν λίγο καιρό ο Cave, είναι τώρα εδώ.

Ακούστε το mix της Ισλανδής για το Sonos Radio με τραγούδια «που έσωσαν τη ζωή της».

Ένα βγαλμένο από τα 70s poster-teaser μοιάζει να επιβεβαιώνει τις λεπτομέρειες για τον νέο δίσκο της St. ...

FEATURED TODAY

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Top