Ο κωμικός Brian Posehn σε μια ...παππουδομέταλ(!) διασκευή στους A-Ha

Ακούστε τη μεταμόρφωση της 1980s επιτυχίας "Take On Me"

news.team
news.team
Στα 53 του σήμερα, ο Brian Posehn από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια είναι ένας από τους αγαπητούς κωμικούς ηθοποιούς της Αμερικής, έχει δε γίνει και ευρύτερα γνωστός χάρη στο επιτυχημένο διεθνώς τηλεοπτικό σίριαλ, όπου παίζει τον γεωλόγο Bert Kibbler.

Κατά καιρούς, ωστόσο, ο Posehn μπαίνει και στη δισκογραφία, αν και έχει να το κάνει περίπου 6 χρόνια, από το άλμπουμ του 2013 The Fartist. Τώρα, όμως, επιστρέφει δυναμικά, κηρύσσοντας το ...παππουδομέταλ! Μάλιστα, Grandpa Metal λέγεται ο νέος δίσκος που ανακοίνωσε. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, έδωσε στη δημοσιότητα μια διασκευή στο "Take On Me" των A-Ha: μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

To ορίτζιναλ "Take On Me" εμφανίστηκε το 1984 σε παραγωγή Tony Mansfield, χωρίς να κάνει εντύπωση. Όμως οι A-Ha το επανηχογράφησαν το 1985 με παραγωγό τον Alan Tarney, σε μια εκδοχή που τους απέφερε μια τεράστια επιτυχία (Νορβηγία #1, Η.Π.Α. #1, Βρετανία #2, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Καναδάς #1, Δυτική Γερμανία #1).

«Ήταν ένα από τα μεγάλα μου όνειρα αυτό το εγχείρημα», δήλωσε ο Brian Posehn για το νέο άλμπουμ, «γι' αυτό και πήρε 6 χρόνια να υλοποιηθεί, ήθελα τα πάντα να είναι τέλεια». Το Grandpa Metal κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου 2020 από τη Megaforce. Έχει δε μια πλειάδα διάσημων καλεσμένων, όλους βέβαια από τον hard & heavy χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top