Δωσ' μου λίγους ακόμα (συναυλιακούς) Radiohead

Αν δεν σας έφτασε το ηχητικό από το live στον Λυκαβηττό, οι Radiohead κάνουν διαθέσιμες ολόκληρες συναυλίες τους στο Youtube, για να πάει λίγο καλύτερα η καραντίνα...

news.team
news.team

Πρόσφατα, εντός συνόρων, ακούσαμε το ηχητικό από την μία εμφάνιση των Radiohead στον Λυκαβηττό -θρυλικές, πλέον, οι δυο βραδιές που έπαιξαν εκεί το '99 οι Radiohead, για όσους ήταν εκεί.

Αν αυτή η δόση Radiohead δεν ήταν αρκετή για εσάς, η μπάντα βοηθάει την καραντίνα σας, κάνοντας διαθέσιμες συναυλίες της στo Youtube. 

Έτσι, στον επίσημο λογαριασμό τους, θα γίνουν διαθέσιμα ολόκληρα shows των Radiohead, υλικό που προέρχεται από την Radiohead Public Library.

Η πρώτη συναυλία που θα γίνει διαθέσιμη ακριβώς στις 12 τα μεσάνυχτα στις 10 Απριλίου, είναι το Live from a Tent in Dublin, από τις 7 Οκτωβρίου του 2000. Λίγες μέρες, δηλαδή, μετά την κυκλοφορία του Kid A.

Πάρτε θέση στον καναπέ...

FEATURED TODAY

Ο Travis Scott στο Fortnite ήταν μόνο η αρχή ή απλά προϊόν των ημερών του; Η Τάνια Σκραπαλιώρη αναζήτησε απαντήσεις από επαγγελματίες του χώρου των

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το ομώνυμο ντεμπούτο των Central Pozitronics και αφήνει ντόπιες λεπίδες ελικοπτέρων να τον πετσοκόψουν.

Top
0
Shares