Αυτοί είναι οι (νέοι) Idles που θέλουμε

Δείτε το «καραντινικό» βίντεο για το νέο κομμάτι της μπάντας "Mr. Motivator" και κάντε και λίγη γυμναστική μαζί. Θα καταλάβετε γιατί.

news.team
news.team

Μια από τις μπάντες που πάντα χαιρόμαστε να ακούμε νέο υλικό είναι οι Idles, οι οποίοι τώρα επέστρεψαν με ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Mr. Motivator".

Στο «καραντινικό» βίντεο για το κομμάτι που έφτιαξαν μόνοι τους, οι Idles και οι φίλοι τους το ρίχνουν στη γυμναστική και μάλλον είναι ο κατάλληλος τρόπος για να το κάνετε κι εσείς.

Ο frontman της μπάντας, Joe Talbot, δήλωσε σχετικά με το κομμάτι: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι όχι μόνο με σκοπό να αποδώσουμε το συναίσθημα του δίσκου, αλλά και να ενθαρρύνουμε το κοινό μας να χορέψει σαν να μην βλέπει κανείς. Κινηθείτε με βραδύτητα σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς στον κοφτερό ρυθμό του τραγουδιού και με την πιο όμορφη αλητοπαρέα που μαζεύτηκε. Για πάμε. Τα πάντα είναι αγάπη».

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο η μπάντα ανακοίνωσε πως ο τρίτος και πολυαναμενόμενος δίσκος της βρίσκεται στα σκαριά. Ας κάνουμε την αρχή:

FEATURED TODAY

H ιδέα της ανεξάρτητης εταιρείας, του independent label, που έδωσε και το όνομά του στην indie σκηνή.
 

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Top