Αφού δεν θα έχουμε κανονικό Primavera, ας βολευτούμε με το virtual και τις αναμνήσεις του

Τα 20 χρόνια του Primavera θα είχαμε αυτή την εβδομάδα, κι αυτό μας κάνει "δώρο" ολόκληρα live από προηγούμενες διοργανώσεις.

news.team
news.team

Αυτές τις μέρες, κάποιοι από εμάς θα βρίσκονταν στην 20στή επέτειο του Primavera Sound Festival, ενός φεστιβάλ που έχουμε τιμήσει πολλάκις με την παρουσία μας τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Τα έφερε έτσι η πανδημία που ναι μεν οι διοργανωτές πήραν "την πιο δύσκολη απόφαση των 20 ετών του φεστιβάλ", όπως είπαν στις αρχές του προηγούμενου μήνα, αλλά αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο με βάση τις τότε εξελίξεις της πανδημίας.

Το νέο ραντεβού έχει δοθεί ήδη (οι νέες ημερομηνίες είναι 2-6 Ιουνίου 2021), αλλά δεν θα μείνουμε έτσι. Οι διοργανωτές προσφέρουν ολόκληρα live από παρελθούσες εκδηλώσεις, τα οποία οι άνθρωποι του φεστιβάλ θα κάνουν διαθέσιμα μέσα από το https://www.onps.life/en/pslife, μέχρι και το Σάββατο.

Ανάμεσα στα live που μπορούμε να παρακολουθήσουμε, βρίσκονται και αυτά των Blur (2013), Christine & The Queens (2019), Warpaint (2018), Sharon Van Etten (2014), Swans (2013), Caribou (2015) και Jamie xx (2017). Μπορείτε να δείτε εδώ το πρόγραμμα και τις συναυλίες.

Κι αν έχετε όρεξη, δείτε ακόμα 3 βιντεάκια που είχαμε φτιάξει, αυτή τη φορά για τη διοργάνωση του 2011.


 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top