6 Πολύ Άβολα Λεπτά με τον Ariel Pink

Ο μουσικός εμφανίστηκε στο Fox News για να τα βάλει με την cancel culture και να κρίνει ως επιτυχημένο πρόεδρο των ΗΠΑ τον Donald Trump. Ο Tucker Carlson υποστήριξε πως θα πρέπει να δίνουμε προσοχή σε λογικούς ανθρώπους σαν τον Ariel Pink.

news.team
news.team

Όπως θα γνωρίζετε, την περασμένη εβδομάδα ο Ariel Pink βρέθηκε μαζί με τον John Maus έξω από το Καπιτώλιο, ανάμεσα στους υπόλοιπους υποστηρικτές του Donald Trump -με κάποιους από αυτούς να εισβάλλουν στο κτίριο.

Στο μεταξύ, το label του μουσικού, Mexican Summer, τον απομάκρυνε από το ρόστερ της ύστερα από τη γνωστοποίηση του περιστατικού. 

Χθες το βράδυ (14/1) ο Ariel Pink κάθισε απέναντι από τον Tucker Carlson σε μια τηλεοπτική εμφάνιση για το Fox News. Σε αυτή o Carlson παρουσίασε τον μουσικό ως θύμα της κουλτούρας της ακύρωσης. Ο Ariel Pink εκτόξευσε τα πυρά του κατά των μέσων ενημέρωσης που, όπως είπε, υποστήριξαν πως εισέβαλε στο Καπιτώλιο -ακόμη και αν κανένα μέσο ενημέρωσης δεν είπε κάτι τέτοιο. Δήλωσε επίσης πως «ο λόγος που τα αριστερά/mainstream μέσα έχουν ανάγει ουσιαστικά σε έγκλημα το να υποστηρίζει ο κόσμος τον Donald Trump, είναι η πρωτοφανής επιτυχία του ως προέδρου των ΗΠΑ».

Ο Ariel Pink, στο μεταξύ, κατηγορήθηκε για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από την πρώην σύντροφό του (και μέλος της μπάντας του) Charlotte Ercoli Coe, η οποία κινήθηκε νομικά εναντίον του. Ο ίδιος προσπάθησε να δυσφημίσει την κατηγορία, κάτι που το δικαστήριο απέρριψε, την ίδια μάλιστα μέρα που έλαβαν χώρα τα γεγονότα στο Καπιτώλιο. Στην εν λόγω τηλεοπτική εμφάνιση δεν έγινε καμία αναφορά στα παραπάνω. 

Ο Tucker Carlson, πάλι, έκλεισε την τηλεοπτική συνέντευξη με το εξής σχόλιο προς τον Ariel Pink: «Όταν λογικοί άνθρωποι σαν εσένα καταστρέφονται, θα πρέπει να δίνουμε προσοχή».

Παρακολουθείτε τη συνέντευξη παρακάτω -με δική σας ευθύνη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος θα αναλάβει το ρόλο του μουσικού;

Πίσω από το οποίο βρίσκονται οι Trent Reznor, Atticus Ross και Jon Batiste. Δείτε τους ...

Από το 2015 που συστάθηκε, έχει συμβάλλει με πολλά πρότζεκτ στον εγχώριο alternative ήχο.

FEATURED TODAY

1/4 του αιώνα μουσικής πορείας, ένας νέος δίσκος (As The Love Continues), μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας των Mogwai και μαζί, το πρώτο τους νο

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Τον καθόλου ήρεμο Φεβρουάριο, απολαύσαμε, μεταξύ άλλων, το ...

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, χτενίζει την επικαιρότητα

Top