Νέα συλλογή Converse από τα  θέματα του "Big Fish Theory"

Η Converse συνεργάζεται με τον rapper Vince Staples

Ιωάννα Νικολάου
Ιωάννα Νικολάου

conv_keimeeenooo66.jpg
O καλλιτέχνης και ο μουσικός Vince Staples, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου album “Big Fish Theory”, συνεργάστηκε με τη Converse για να δημιουργήσουν ένα kit που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το προσωπικό της περιοδείας του, Life Aquatic Tour. Τώρα, για πρώτη φορά, αυτή η limited συλλογή τριών τεμαχίων, εμπνευσμένη από τα θέματα του "Big Fish Theory" και διαθέτοντας αναφορές που είναι εξίσου διακριτικές και συγχρόνως τολμηρές, είναι διαθέσιμη για τους fans του Vince, αλλά και της Converse. 

Τα Chuck Taylor ‘70s, μποτάκι και χαμηλό,  φέρουν τολμηρά γραφικά που συνδέονται με την γραφική γλώσσα του άλμπουμ: η διαφανής σόλα αποκαλύπτει το γραφικό που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του άλμπουμ, ενώ το "Big Fish" αποτυπώνεται στη γλώσσα του ψηλού Chuck 70.

conv_keimeeenoo77.jpg

Η συλλογή συμπληρώνεται από ένα hoodie που έχει υποστεί γραφική επεξεργασία από τη Δημιουργική του Εταιρία,  S E Α.

Η limited συλλογή του Vince Staples θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Kix.

Kix (sneakers multi):
Παναγίτσας 8, Κηφισιά
Χαϊμαντά 19, Χαλάνδρι
Αγγ.Μεταξά 34, Γλυφάδα

 

FEATURED TODAY

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

HOT STORIES

Οι ράπερς συνεργάζονται στο κομμάτι "WAP" που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή (7/8).

Το φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 7 και 8 Αυγούστου στο Terra Vibe. Διαβάστε τι ισχύει για τους κατόχους εισιτηρίων.

Top