Διακοπές με ιστιοπλοϊκό; Κέρδισέ τις ανοίγοντας ένα Μύθο!

Οι τέλειες καλοκαιρινές διακοπές, μαζί με άφθονες μπύρες και φίλους...

avopolis.team
avopolis.team

Οι normal από τις μυθικές διακοπές είναι αλήθεια ότι δεν απέχουν πολύ. Χρειάζονται καταρχάς φίλους, καλούς φίλους, καλή παρέα. Αρκεί αυτή; Όχι, δεν θυμόμαστε κάποιο καλοκαίρι χωρίς άφθονες δροσιστικές μπύρες στις παραλίες και τα υπέροχα βράδια μας. Αν, μάλιστα, έχουμε και ένα μαγευτικό προορισμό, δεν θέλουμε κάτι άλλο. Εδώ είμαστε... Ειδικά αν αυτά τα δύο τελευταία, ο μαγευτικός προορισμός και οι μπύρες, είναι κερασμένα... Από ποιον; Από τον Μύθο... Με τη νέα φιάλη Mythos, το μόνο που χρειάζεται να βάλεις εσύ, είναι οι φίλοι.

mythos2.jpg

Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε αρχίσει να ψαχνόμαστε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, πάντως. Κάποιοι από εμάς δεν έχουν ακόμα κανονίσει τίποτα. Αν κι εσύ βρίσκεσαι στην ίδια κατάσταση, μην ανησυχείς! Από τις 3 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου, ανοίγοντας μία μπύρα Mythos, μπορεί να κερδίσεις διακοπές με ιστιοπλοϊκό για σένα και την παρέα σου και άλλα 1.000 δώρα!

Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν διακοπές με ιστιοπλοϊκό για μια παρέα 6 ατόμων και θα ζήσουν το πιο μυθικό ελληνικό καλοκαίρι! 30 τυχεροί, ένας κάθε ημέρα, κερδίζουν μια camera GoPro, για να καταγράφουν όλες τις μαγευτικές στιγμές της παρέας, ενώ 1.000 κιβώτια Mythos περιμένουν άλλους 500 τυχερούς, για full δροσιά όλο το καλοκαίρι!

Πάμε και στο πώς κερδίζεις!

Πολύ απλά. Οι φιάλες Mythos (330ml & 500ml) νέας παραγωγής, έχουν ένα μοναδικό κωδικό κάτω από κάθε easy open καπάκι. Ο κάθε κωδικός, αντιστοιχεί σε μια ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα δώρα του διαγωνισμού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να μάθεις άμεσα αν κέρδισες, είναι να μπεις στο www.yolomythos.gr (χωρίς χρέωση) ή να στείλεις SMS «MYTHOS κενό και τον κωδικό» στο 54335, με χρέωση €0,09 το SMS.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό θα βρεις στο www.yolomythos.gr.

Θέλεις να ζήσεις μυθικό καλοκαίρι; Άνοιξε ένα Μύθο!
#pantou_uparxei_enas_mythos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθε Σάββατο του Φεβρουαρίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ

To Κύτταρο ακριβώς ένα χρόνο μετά, φέρνει πίσω τη μπάντα που μας πήρε το μυαλό και την καρδιά..

FEATURED TODAY

Ο Travis Scott στο Fortnite ήταν μόνο η αρχή ή απλά προϊόν των ημερών του; Η Τάνια Σκραπαλιώρη αναζήτησε απαντήσεις από επαγγελματίες του χώρου των

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το ομώνυμο ντεμπούτο των Central Pozitronics και αφήνει ντόπιες λεπίδες ελικοπτέρων να τον πετσοκόψουν.

HOT STORIES

«Πολλά από τα παιδάκια αυτά ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει οικογένεια - και το ξέρουν γιατί σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό κάτι τα χώρισε απ’ αυτήν.», αναφέρει

Το "No Flag" έρχεται δύο χρόνια μετά την τελευταία του δουλειά.

Top
0
Shares