View More

Παιχνίδια... απόδρασης με την ασφάλεια του DUO

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος παιχνιδιών στο ειδικά διαμορφωμένο Escape Room “Insanity protected by DUO” του The Mindtrap.

avopolis.team
avopolis.team

Ένα sexy και περιπετειώδη κύκλο παιχνιδιών ολοκλήρωσε πρόσφατα το DUO στα δημοφιλή escape room του The MindTrap στο Μοναστηράκι, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι με το DUO, κάθε παιχνίδι συνεχίζεται με ασφάλεια. Το ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο “Insanity protected by DUO” υποδέχθηκε περισσότερους από 300 νέους, που κλήθηκαν να βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει και να λύσουν τους γρίφους, αξιοποιώντας και τις πέντε τους αισθήσεις, για να αποδράσουν με ασφάλεια από την… “τρέλα” του δωματίου!

Το “Insanity protected by DUO” είναι η παραλλαγή ενός από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή δωμάτια απόδρασης, στο οποίο προστέθηκαν γρίφοι και προκλήσεις του DUO, αυξάνοντας το βαθμό δυσκολίας. Η παρέα, που συμμετέχει, βρίσκεται σε μία κλινική εντός της οποίας ένας ιός έχει εξαπλωθεί, μετατρέποντας σε ζόμπι τους ασθενείς. Για το λόγο αυτό, η παρέα  έχει κρυφτεί στο δωμάτιο του διευθυντή της κλινικής και ψάχνει το αντίδοτο ώστε να προλάβει να δραπετεύσει από την «τρέλα» της κλινικής, λύνοντας τους γρίφους και ανακαλύπτοντας μυστικά-κλειδιά. Όσοι έχουν δυνατή παρατηρητικότητα, έντονη φαντασία και ταχύτητα στις κινήσεις τους, θα καταφέρουν να «ελευθερωθούν» και θα αναδειχθούν νικητές.

Ακολουθώντας ένα από τα πιο δυνατά trends στο gaming, τα escape rooms, το DUO γίνεται μία παρέα με τους νέους και υπενθυμίζει το μήνυμα ότι με το DUO κάθε παιχνίδι μπορεί να συνεχιστεί με ασφάλεια. Οι αλλαγές που έκανε το DUO στο πιο αγαπημένο δωμάτιο του The MindTrap προσέλκυσαν το ενδιαφέρον εκατοντάδων παικτών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχαν ομάδες που ενώ στο παρελθόν είχαν λύσει ξανά το γρίφο του Insanity escape room, έλαβαν πάλι μέρος για να ζήσουν την ανανεωμένη εμπειρία, protected by DUO.

Οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι είχαν, ακόμα, την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πλήρη σειρά DUO με τους 10 διαφορετικούς τύπους προφυλακτικών που διαθέτει. Τα χαρακτηριστικά τους σε συνδυασμό με την ποικιλία υφών, μεγεθών και γεύσεων, υπόσχονται να μην «κολλήσει» ποτέ το ερωτικό σου παιχνίδι.
Μάθετε όλα τα νέα του DUO  καθημερινά μέσα από την ιστοσελίδα Facebook DUO Greece.

Insert DUO to continue και Game on!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ως Avopolis και Avopolis Radio ζητάμε να ανοίξουν τα μικρά δισκοπωλεία και μαζί, να

Ο Παντελής Κυραμαργιός παρουσιάζει το νέο του θεματικό album «Άνω Θρώσκω», που κυκλοφορεί από την

FEATURED TODAY

Μόνο τυχαίοι δεν είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από κάποιους δίσκους που γνωρίζουν μαζική επιτυχία…

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος γυρνάει στα 90s και τα ambient αυλάκια του Aphex Twin, για να φτιάξει ένα mix που θα μας στείλει στη λήθη.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη αποχαιρετά τον σπουδαίο συγγραφέα που έφυγε από τη ζωή, αφού άφησε το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική γραμματεία. Άλλωστε, ήταν από τις

HOT STORIES

Αρχικά φαινόταν ότι είχε αναρρώσει από τον κορωνοϊό, αλλά ξαφνικά επιδεινώθηκε η υγεία του...

Ο μουσικός εμφανίστηκε στο Fox News για να τα βάλει με την cancel culture και να κρίνει ως επιτυχημένο πρόεδρο των ΗΠΑ τον Donald Trump. Ο Tucker ...

Σε αυτόν θα ακούσουμε ακόμα τον Brian Eno και τον Nick Cave.

Top